Health

Happiness

Harmony


Bachbloesems


Bach Bloemen Remedies zijn fijnstoffelijke energieën van wilde bloemen, struiken en bomen, die in de dertiger jaren door de Engelse arts Edward Bach ontdekt werden.   Via intense observatie, studie en onderzoek stelde Dr. Bach vast dat deze bloemenenergieën de mens kunnen helpen om gemoedstoestanden op een zachte manier terug in evenwicht te brengen.

Er bestaan 38 verschillende Bachbloesems.   De essences bevatten de helende energieën van de bloesems waarvan ze gemaakt zijn. Deze energieën helpen om energieblokkades op te heffen. Door de kracht van de bloesemessences kunnen we weer in harmonie en vrede komen met onszelf. Wanneer we psychisch in evenwicht zijn, zullen we ons fysisch ook goed voelen.


Het is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke methode waarmee je ook preventief kan werken aan je gezondheid.

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk en kunnen zowel door volwassenen, kinderen en dieren met veel succes gebruikt worden. Ze zijn veilig en niet verslavend. Ze hebben geen bijwerkingen en kunnen gebruikt worden in combinatie met andere behandelingsvormen of medicatie.


Kinderen reageren bovendien zeer goed op Bachbloesems. Ze kunnen een goede ondersteuning bieden bij allerhande fysieke, emotionele en mentale problemen o.a.: